Kush jemi ne ?

Historia e kompanise tone fillon ne vitin 1992 me importimin e te gjitha materialeve per portat automatike nga italia dhe montimin e tyre. Ne vitin 2000 kemi investuar ne teknologjine e re, te paret ne Shqiperi per portat ...

Lexo më shumë

Certifikim

Kompania KLES eshte e regjistruar dhe e certifikuar sipas te gjitha standarteve europiane. Si deshmi e punes ekselente jemi te certifikuar me standartin ISO 9001 dhe certifikime te marra nga disa kompani te huaja.

Produkte

Artikujt e shoqerise shtrihen ne fushen e portave levizese civile, industriale: “qepenave” dhe elementeve te karton-gipsit (ne sistem).Per me teper shikoni me poshte albumin e produkteve ku do te gjeni cilesite dhe karakteristikat …

Lexo më shumë