Rreth Nesh

Historia e kompanise tone fillon ne vitin 1992 me importimin e te gjitha materialeve per portat automatike nga italia dhe montimin e tyre.

Ne vitin 2000 kemi investuar ne teknologjine e re, te paret ne Shqiperi per portat automatike (qepen).

Ne vitin 2002 e shtuam gamen tone perseri me makineri per prodhimin e profileve te tavaneve te varur (gipsi) dhe aksesoret.

Gjithmone duke u bazuar ne standartet Europiane dhe certifikimet ISO 9001:2000 te cilat I disponojme prej shume vitesh.Prej disa vitesh kemi fituar besimin e disa kompanive italiane duke marre ekskluzivitetin e tyre si per motorrizimin e portave dhe per aksesoret e tavaneve te varur. Suksesi eshte gjithmone ne historine tone.