Partnerët tanë

 

Kompanite e permendura më poshte jane lider ne tregun nderkombetar.

Duke pare seriozitetin dhe bashkepunimin e mire,

na kane perzgjedhur si perfaqesues te tyre per shqiperine.

- AKIFIX

- ACM

- SIDERALBA

 akifix acm   sideralba

- NICOLA CORSARO

- FASSA BORTOLO

- PREFER

 corsaro  bortolo prefer 

 

Kompanite me elitare te vendit tone te cilat besojne ne punen tone.

- TID

- TEG

- GENER 2

 tid  TEG logo  gener2

- BKT

- QTU

- VODAFONE

 bkt  QTU logo  vodafone