KLES sh.p.k

Administrator : Z. Agron Hajderi

I nderuar klient! Per te bere porosine tuaj prane KLES shpk duhet me pare te na kontaktoni duke na telefonuar ne numrat e vene ne dispozicion ose duke na vizituar ne adresen tone.Nje menyre tjeter kontakti alternative eshte te na dergoni nje e-mail dhe shume shpejt ne do ju kontaktojme per me teper. Ju faleminderit.

                Tel/Fax + 355 4 2251 353      Tel: +355 4 2233 020     

Cel: +355 69 20 61 471     

MAP