Produkte

Artikujt e shoqerise shtrihen ne fushen e portave levizese civile, industriale: “qepenave” dhe elementeve te karton-gipsit (ne sistem).Per me teper shikoni me poshte  albumin e produkteve ku do te gjeni cilesite dhe karakteristikat e cdo produkti qe prodhon kompania Kles. 

Porta të automatizuara (Qepena)

Profile për tavanë të varur (Gips)